fredag 22 juni 2007

Atlantis har landat!

Så var rymdskytteln Atlantis tryggt tillbaka nere på jorden igen. För bara några minuter sedan (alltså när jag skriver det här) så sattes hjulen ner på Andrew's Air Force Base i Californien. Orkansäsongen har börjat i Florida så de kunde inte landa där som brukligt. Turligt nog finns det flera landningsbanor som klarar av att hantera en sådan här fågel. Nackdelen med att landa på ett annat ställe är att man måste montera skytteln på ryggen på en Boeing och sedan flyga den "piggy back" tillbaka till Florida.

Nu ser vi fram emot början av augusti när STS-118 ska upp och flyga med den minst kända kärran, Endeavour. De ska ta med sig trossen som heter S5 (motsvarar P5 som Fuglesang och gänget hade med sig i julas, fast den här sitter på styrbordsidan) och montera den i änden på S3/S4 som Atlantis nyss var uppe med.

Men innan dess är det dags för Tour de France. :o)

Touren börjar den 7 juli och sänds varje dag i Eurosport. Om inte de där nedrans ComHem fått för sig att ta bort de två bästa kanalerna från vårt uttag. Nu måste jag skaffa en Boxer-box. ComBort får inte förtroendet igen. :o(

1 kommentar:

Rodrigo sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.