måndag 11 maj 2009

Det var Rally i lördags

Vårens bästa Rebusrally gick av stapeln i lördags och Enar åkte som vanligt. Vi hade fantastiskt kul i bussen den här gången. Vädret var lite för underbart. Stora fluffiga moln som täcker solen sporadiskt gör att luxnivån mot kartan skiftar enormt. Glasögon på - glasögon av. Hela tiden. Jobbigt. Migrän. Kaffe. Gott. Tack Lena, Jörgen och Hanna för att jag fick snylta kaffe från er.

Det var ett intressant rally på många sätt, inte minst på det aktiva djurlivet. Vi såg en älg, en hel klase med rådjur, en hare, en vråk-hök-typ-fågel och en hafsörn. Det kan inte ha varit en havsörn för den var långt från havet. Den måste ha slarvat sig till Sturefors på nåt annat sätt. Dessutom såg vi de vanliga korna, hästarna och fåren man passerar under ett normalt rally. Jo, en inhägnad orne såg vi också. En vildsvinsgalt i tryckimpregnerad glasfiber.

Slutligen vill jag sända en fetstor kram till S-A-S som ordnade rallyt på ett så föredömligt sätt. Det är ett nöje att åka era rallyn. Missförstå mig inte, alla rallyn är nöjen, det här var ett stort nöje.Hur det gick? Vi kom tvåa, som vanligt. Man kan ställa klockan efter oss. Dessvärre hade Puh frisläng så vi får bygga rallyt i höst. Det ska också bli ett nöje. Kom gärna och åk. Det är inte gratis, men det är kul. Fråga snällt så berättar jag mer.

Inga kommentarer: